Coops Michelle

Coops Michelle

Jouw tekstschrijver voor aantrekkelijke en professionele teksten

Wat is jouw verhaal? Welke beleving bied jij je klanten? Het maakt niet uit welk product of dienst je levert. Of in welke branche je werkzaam bent. Elke onderneming heeft zo’n verhaal. Met jouw verhaal geef je betekenis aan het leven van mensen. Dit verhaal verdient het dus om verteld te worden! Dat kan via een website, een brochure, een LinkedInprofiel, een Facebookpagina of een blog.

Het vertellen van deze verhalen is waar ik het meest van geniet. Teksten zijn mijn middel én mijn passie. Ik schrijf graag voor ondernemers die net als ik waarde hechten aan woorden. De juiste woorden. Heldere communicatie – online en offline – is essentieel om je doelgroep te bereiken met je boodschap.

In mijn visie heeft een tekst het doel om mensen te raken. Het maakt niet uit of je met deze tekst klanten wilt werven of informatie wilt geven. Jouw woorden moeten blijven hangen. Daarom stop ik in elke tekst emotie en creativiteit. Schrijven is voor mij als dansen met woorden. Wil je weten hoe ik dat voor jou kan realiseren? Geef gerust een belletje.

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De journalist-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Coops Michelle
Kurkstraat 15
1561RA Krommenie

+31 (0)6 24859327

Deel deze pagina

Coops+Michelle img